Francesco Cirelli, vlasnik zemljišta od 2003. godine, diplomirao je ekonomiju na uglednom europskom sveučilištu. Svoju strast prema organskoj poljoprivredi dijeli s partnericom Michelom. On je posebno vezan uz svoje vino fermentirano u amforama gdje manualni rad ima ključnu ulogu. Dodatan naglasak stavlja na emocionalni angažman! Često čišćenje amfora provodi osobno, ulazeći u njih u kupaćem kostimu. Ovaj poseban pristup stvara autentično iskustvo pri čemu je fokus na pojedincu, samoj glinenoj posudi i vinu. Svi aspekti proizvodnje temelje se na predanosti poštivanju prirodnih ciklusa maslina, vinove loze, povrća i stočarstva. Implementacija ključnih metoda, poput rotacije usjeva, prirodnog gnojenja te slobodne ispaše, stvara uravnoteženo okruženje pogodno za proizvodnju vrhunskih maslinovih ulja, vina, povrća, voća i mesa. Farma Cirelli posvećena je organskoj poljoprivredi, dopuštajući prirodi da diktira tempo svake aktivnosti. Kroz prirodnu interakciju životinja s okolinom postiže se ispaša i gnojidba vinove loze, eliminirajući potrebu za korištenjem štetnih kemijskih sredstava.
Vinari: Francesco i Michela Cirelli
Regija: Abruzzo, Italija
Sorte: pecorino, trebbiano, montepulciano
Veličina vinograda: 7 hektara
Godišnja proizvodnja: 20, 000 butelja
Nadmorska visina: 200 metara
Tlo: pjeskovito i glinasto
Način uzgoja: organski